coroane funerare ieftine.ro
|
|
|
|
|

 
 
 
Comenzi telefonice NonSTOP
 
Realizam coroane funerare la pret minim
 
Livram in maxim 2 ore in regim de urgenta daca este cazul
 
livrare gratis
Livrare coroane Bucuresti NonStop
 
Detinem drepturi de autor asupra pozelor de pe acest website conform legii nr.8 din 14 Martie 1996

Cand oferim coroane funerare


Daca te-as intreba care este scopul tau pe acest pamant, ce mi-ai raspunde? Stiu este o intrebare destul de vaga si discutabila, la care mi-ai putea oferi o gramada de raspunsuri care mai de care mai usor de negat.

Eu insa vreau sa-ti emit o impoteza: scopul nostru pe acest pamant este sa iubim. Sa iubim flori, soarele, copii, oameni, sa iubim tot ce este langa noi si sa plantam samanta iubirii in sufletele celor care sunt langa noi. Doar asa chiar si dupa moartea corpului, putem sa traim in sufletul si mintea celor dragi.

Cand existenta noastra pe acest pamant s-a sfarsit ceea ce ramane cand oferim coroane funerarein urma noastra reprezinta dragostea pe care ne-o poarta cei dragi si ... amintirile. Familia, prietenii, cunostiintele aleg sa-si exprime amalgamul de sentimente de negare, drag si dor pe care-l simt in momentul inmormantarii cu ajutor unor coroane funerare.

Acest mod de exprimare a sentimentelor are o semnificatie religioasa, spirituala si sentimentala aleasa, fiind simbol al trecerii in nefiinta. Simbioza dintre eternitatea bradului si efemeritatea florilor se exprima sub forma acestor coroane funerare pecare le depunem la mormantul celui drag sau in momentul priveghiului la capataiul acestuia.

In clipa in care aflam ca cineva drag a trecut in eternitate, toate grijile, problemele pe care le aveam pana in acel moment trec pe locul doi, tristetea coplesindu-ne sufletul. Pentru a usura situatia si pentru a salva puna energie si ceva timp pe care sa-l petrecem langa sicriul prietenului nostru, putem achizitiona aceste coroane funerere cu flori de crin, crizantema, trandafiri, garoafe sau chiar orhidee direct de pe internet, acestea fiind aduse la destinatie in cel mai scurt timp.

Pentru ca nu au fost inventate cuvintele care sa exprime cu adevarat intensitatea sentimentelor, in momentul pierderii unui prieten, lasa aceste coroane funerare sa-ti exprime tot acel amalgam de stari si sentimente care arde in sufletul tau.

Coroane funerare din articol

coroana 100 garoafe

Coroana 100 garoafe cu model semiluna

coroana 100 crizanteme

Coroana din 100 crizanteme

coroana garoafe crizanteme cruce

Coroana 100 flori model cruce

coroana rotunda trandafiri

Coroana rotunda din 24 crini si trandafiri albi


coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroana inmormantare pret, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, comanda coroane funerare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane, coroane de flori, coroane funerare online, coroane funerare ieftine,
Copyright @ 2014 coroanefunerareieftine.ro - All rights reserved - Powered by blogger