coroane funerare ieftine.ro
|
|
|
|
|

 
 
 
Comenzi telefonice NonSTOP
 
Realizam coroane funerare la pret minim
 
Livram in maxim 2 ore in regim de urgenta daca este cazul
 
livrare gratis
Livrare coroane Bucuresti NonStop
 
Detinem drepturi de autor asupra pozelor de pe acest website conform legii nr.8 din 14 Martie 1996

Florile funerare - mesagerii tristetii


Florile ne sunt oferite atunci cand ne nastem, la orice eveniment important si fericit din viata noastra dar si in cel mai tragic eveniment, care din pacate nu poate fi contestat sau negat de nimeni ... moartea.

Sub forma de coroane funerare sau simple buchete de flori, oferite in semn de regret florile funerare mesagerul tristetiipentru trecerea in nefiinta a celui care odata ti-a inseniat existenta, florile funerare sunt semnul efemeritatii dar in acelasi timp si al frumusetii vietii.

Se spune ca daca stim sa ne dramuim asa cum trebuie timpul, cu siguranta vom putea realiza tot ce ne-am propus, asta daca ne fixam idealuri reale, care sa nu se tranforme-n dezamagiri cunte.

Atunci cand privim pentru ultima data spre ce si cum am trait, trebuie sa fim mandri si multumiti de viata pe care am purtat-o si sa multumim pentru acest dar suprem ... sansa de a trai dupa propriile dorinte.

La inmormantarea unei persoane dragi, lacrimile de regret se impletesc cu amintirile frumoase despre persoana ce nu mai este, dar pe care o vom purta mereu in suflet si gand.

In semn de respect si pretuire, oferim coroane funerare si inaltam o rugaciune pentru iertarea pacatelor.

Apoi, cand alinarea ne linisteste sufletul si stavileste furtuna din mintea nostra, revenim cu nostalgie la mormantul vesnicului nostru prieten pentru a ne simti mai aproape de cel care odata ne zambea, aducandu-i flori si coroane funerare ce ii vor infrumuseta mormantul.

Nu uita ca totu-i trecator, inclusiv viata, asa ca traieste-o la intensitate maxima, gandind fiecare pas si fiind mereu deschis la noutati, iubeste, simte ... traieste si apoi accepta-ti sfarsitul demn si multumit.


Coroane funerare din articol

coroana gerbera anthurium

Coroana din gerbera si anthurium

coroana crini si crizanteme

Coroana mare din crini si crizanteme

coroana crizanteme gerbera

Coroana mare din gerbera si crizanteme

coroana garoafe

Coroana 100 garoafe cu medalion


coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroana inmormantare pret, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, comanda coroane funerare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane, coroane de flori, coroane funerare online, coroane funerare ieftine,
Copyright @ 2014 coroanefunerareieftine.ro - All rights reserved - Powered by blogger